<img alt="" src="https://secure.liod1ours.com/160545.png" style="display:none;">

Kontakt

SSI Diagnostica
Herredsvejen 2
3400 Hillerød
T: 48 29 91 00
EAN: 5790 002327452

Søg

SSI Diagnostica
Herredsvejen 2
3400 Hillerød
T: 48 29 91 00
EAN: 5790 002327452

ssicover-dansk


 

14/01-2018

NYT LOGO OG NYT WEBSITE

Velkommen til SSI Diagnosticas nye website. Som I kan se, har vores website fået en ordentlig overhaling – vi håber, I vil synes om det.

SSI Diagnostica er gået fra at være en statsejet til en privatejet virksomhed, og det betyder, at vi har været igennem en spændende og lærerig proces, hvor vi har udviklet os markant. Det er en udvikling, vi vil udstråle i alle aspekter af virksomheden, og derfor har vi udviklet et nyt, stilrent logo og et nyt website, som vi er stolte af at kunne dele med jer nu.

Vores website har fået en ordentlig overhaling med et nyt layout, som ikke alene er flottere at se på, men også er udviklet med brugervenlighed for øje, og vi synes, det er lykkedes.

Som noget nyt kan du nu direkte på forsiden og i venstremenuen under ”Applikation” se, hvilke produkter vi mener er mest relevante for dig som kunde – alt efter hvilken branche du kommer fra. Samtidig har du stadig mulighed for at søge i alle vores produkter i venstremenuen under ”Produkter”.

Webshoppen er uændret, og du finder den øverst i venstre side af skærmen – klik på den lille indkøbsvogn.

Vi håber, at du vil finde vores website let og enkel at finde rundt på. Oplever du problemer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder løbende på at udskifte det gamle logo og opdatere med det nye. I en periode fremover vil du - på website og når du modtager dokumenter og produkter fra os - opleve at støde på både vores gamle og vores nye logo.